• Zomerkamp Zuid Limburg
  Ma 24 jul t/m zo 30 jul

  Helaas is dit kamp vol. Opgeven is nog wel mogelijk, maar je komt dan op een wachtlijst terecht. Het advies is dan ook je op te geven voor een… Lees meer.
  Locatie: Epen

 • Zomerkamp Viroin (België)
  Ma 24 jul t/m di 1 aug

  Let op: je opgave moet bevestigd worden door de organisatoren voordat deze definitief is! Je ontvangt hier zo snel mogelijk bericht over. Hou je van fietsen, wandelen zwemmen en nieuwe… Lees meer.
  Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.

 • Heikamp (14+)
  Ma 31 jul t/m zo 6 aug

  Heikamp! Een kamp in het meest beheuvelde gebied van Nederland: Limburg. Een week lang gaan we hier naar alles op zoek wat los en vast zit; en het gebied… Lees meer.
  Locatie: Vlodrop

 • Zeil zomerkamp
  Vr 4 aug t/m vr 11 aug

  Let op: het kamp zit vol. Als je je nu opgeeft, kom je op de wachtlijst. Hoe kun je de Waddenzee nou beter verkennen dan met een schip? Niet! Dus… Lees meer.
  Locatie: Boornzwaag

 • Zomerkamp Kempen-Broek
  Ma 7 aug t/m zo 13 aug

  Deze zomer organiseert de JNM een bijzonder kamp: Zoka Kempen. Kempen Broek, een groot gebied ten zuiden van Brabant met een eigenzinnig landschap dat zich niet aan grenzen stoort…. Lees meer.
  Locatie: Stamproy

 • Wadkamp 1 (11-14 jaar)
  Ma 7 aug t/m za 12 aug

  Terschelling, al jarenlang een traditie binnen de JNM. Genieten van de zomerzon, springen in de golven, schelpen zoeken op het strand, vogels luisteren in het bos, vlinders vangen in de… Lees meer.
  Locatie: Terschelling

 • Wadkamp 2 (11-14 jaar)
  Ma 14 aug t/m za 19 aug

  Zoals elk jaar zijn er ook dit jaar weer twee Wadkampen op Terschelling! Wadkampen zijn legendarisch, het is altijd ontzettend gezellig met een grote groep leeftijdgenootjes. We verblijven op… Lees meer.
  Locatie: West-Terschelling

 • Zomerkamp Veluwe
  Ma 14 aug t/m za 19 aug

  Deze zomer gaat de JNM de Veluwe weer verkennen! Op zoek naar prachtige reptielen zoals de Hazelworm en de Gladde Slang, maar ook zullen we proberen gave vogels, zoals… Lees meer.
  Locatie: Loenen

 • Vlie III
  Ma 21 aug t/m zo 27 aug

  Zin in zomer, vogels en een eiland? Kom naar Vlie III! Chillen en zeevogels kijken op het strand, op zoek naar dat ene zeldzame vogeltje, zoals die grauwe fitis… Lees meer.
  Locatie: Vlieland

 • NazomerCamperduin
  Vr 1 sep t/m zo 3 sep

  De nazomer is een toptijd om vogels te kijken. In de bosjes zitten Draaihalzen en Sperwergrasmussen, steltlopers zijn vol in trek en over zee maak je kans op jagers… Lees meer.
  Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.

 • Burlkamp
  Vr 29 sep t/m zo 1 okt

  Merken jullie al dat het blad van de linde begint te verkleuren? En dat de eerste padden hun bagage aan het inpakken zijn voor de trektocht naar de overwinterplaats?… Lees meer.
  Locatie: Velp

 • Herfstkamp Schiermonnikoog 1
  Zo 15 okt t/m vr 20 okt

  De dagen worden korter, de temperaturen lager, de winter treedt in in het hoge noorden, vogels vliegen massaal naar het zuiden, en de JNM'er trekt naar Schiermonnikoog! Tijd voor… Lees meer.
  Locatie: Schiermonnikoog

 • Herfstkamp Schiermonnikoog 2
  Zo 22 okt t/m vr 27 okt

  Oktober en Schiermonnikoog zijn ingrediënten van een geweldig recept. Een recept voor zeldzame vogelsoorten! Deze week gaat de VWG het hele eiland doorkammen vanuit het traditiegetrouwe huis op Schiermonnikoog,… Lees meer.
  Locatie: Schiermonnikoog

 • Watervogels in de Ooijpolder
  Vr 17 nov t/m zo 19 nov

  Vlak naast de binnenstad van Nijmegen begint de Gelderse Poort, één van de mooiste stukjes van het Nederlandse rivierengebied. Het meest westelijke deel hiervan, de Ooijpolder, is een prachtig… Lees meer.
  Locatie: Nijmegen

 • Meijendelse Madness
  Vr 17 nov t/m zo 19 nov

  Als het najaar al een tijdje is gestopt, er weinig vogeltrek meer is en de temperatuur waarschijnlijk al behoorlijk is gedaald gaat de VWG nog goed los in de… Lees meer.
  Locatie: Wassenaar