• Meijendelse Madness
  Vr 17 nov t/m zo 19 nov

  Als het najaar al een tijdje is gestopt, er weinig vogeltrek meer is en de temperatuur waarschijnlijk al behoorlijk is gedaald gaat de VWG nog goed los in de… Lees meer.
  Locatie: Wassenaar

 • Stormweekend
  Vr 24 nov t/m zo 26 nov

  Anders dan sommige mensen denken, is “zonnig en een graad of 26” niet het perfecte strandweer. Nee, in tegendeel: koud, guur en stormachtig: dát is wanneer je lekker op… Lees meer.
  Locatie: Beverwijk

 • Mysteriekamp (16+)
  Vr 1 dec t/m zo 3 dec

  Zoals de naam van dit kamp al doet vermoeden, is er veel onduidelijk dit weekend. Dat kun je zien als a-relaxed, maar aan de andere kant roept het in… Lees meer.
  Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.

 • SOVON-dag
  Za 2 dec

  De landelijke dag van SOVON vogelonderzoek Nederland is een jaarlijks evenement vol interessante lezingen, allerlei stands van toffe organisaties en veel bezoekers. Een perfecte dag om andere vogelaars en… Lees meer.
  Locatie: Ede

 • Winterkamp Noord-Hollands Duin
  Vr 8 dec t/m zo 10 dec

  Als de dagen op zijn kortst zijn en de temperaturen maar dalen en dalen, is er opeens licht aan het einde van de donkere kamploze tunnel: Wika Noord-Hollands Duin… Lees meer.
  Locatie: Limmen

 • Winterfotografieweekend
  Vr 15 dec t/m zo 17 dec

  De NFWG organiseert dit jaar het enige en echte fotografiekamp van het jaar! De natuur in gaan valt heel goed te combineren met deze hobby. Dit weekend zullen wij… Lees meer.
  Locatie: Ermelo

 • JNM Gala
  Za 20 jan t/m zo 21 jan

  Altijd al benieuwd geweest hoe die leuke JNM’er eruit ziet zonder afritsbroek, verrekijker, teva’s en overal goor, maar juist strak in pak/jurk, fris van onder de douche en mooi… Lees meer.
  Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.

 • (Korst-)mossenweekend
  Vr 23 feb t/m zo 25 feb

  Het is nog koud buiten en vrijwel alles is nog verscholen of niet uitgeslopen. De voorjaarstrek moet nog beginnen en de blaadjes zitten nog niet aan de bomen. Maar juist… Lees meer.
  Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.