• NJO & ZAP
  Vr 22 sep t/m zo 24 sep

  Vrijdag en zaterdagochtend, op het NJO, kijken we terug naar de zomer en beginnen we met het nieuwe jaar voor te bereiden, met nieuwe weekend- en zomerkampen en goede… Lees meer.
  Locatie: Dronten

 • Burlkamp
  Vr 29 sep t/m zo 1 okt

  LET OP! Helaas zit dit kamp vol, dus je komt op de wachtlijst als je je opgeeft. Merken jullie al dat het blad van de linde begint te verkleuren? En… Lees meer.
  Locatie: Velp

 • Porcinikamp
  Vr 6 okt t/m zo 8 okt

  'Porcini' is Italiaans voor 'biggetje', maar Italianen gebruiken dit woord vooral liefkozend voor een parmantige paddenstoel die legendarisch is geworden om z'n fantastische smaak: het eekhoorntjesbrood. Ronduit geobsedeerd speuren… Lees meer.
  Locatie: Wordt nog bekend gemaakt.

 • Vissenweekend Beerze
  Vr 6 okt t/m zo 8 okt

  Vissen zijn uitermate interressant en ontzettend intrigerend. Dit weekend gaan we op zoek naar alle vette vissen die Nederland ons te bieden heeft. We zullen ons met name focussen… Lees meer.
  Locatie: Oisterwijk

 • Herfstkamp Schiermonnikoog 1
  Zo 15 okt t/m vr 20 okt

  De dagen worden korter, de temperaturen lager, de winter treedt in in het hoge noorden, vogels vliegen massaal naar het zuiden, en de JNM'er trekt naar Schiermonnikoog! Tijd voor… Lees meer.
  Locatie: Schiermonnikoog

 • Herfstkamp Schiermonnikoog 2
  Zo 22 okt t/m vr 27 okt

  Oktober en Schiermonnikoog zijn ingrediënten van een geweldig recept. Een recept voor zeldzame vogelsoorten! Deze week gaat de VWG het hele eiland doorkammen vanuit het traditiegetrouwe huis op Schiermonnikoog,… Lees meer.
  Locatie: Schiermonnikoog

 • Meijendelse Madness
  Vr 17 nov t/m zo 19 nov

  Als het najaar al een tijdje is gestopt, er weinig vogeltrek meer is en de temperatuur waarschijnlijk al behoorlijk is gedaald gaat de VWG nog goed los in de… Lees meer.
  Locatie: Wassenaar

 • Stormweekend
  Vr 24 nov t/m zo 26 nov

  Anders dan sommige mensen denken, is “zonnig en een graad of 26” niet het perfecte strandweer. Nee, in tegendeel: koud, guur en stormachtig: dát is wanneer je lekker op… Lees meer.
  Locatie: Beverwijk

 • Winterkamp Noord-Hollands Duin
  Vr 8 dec t/m zo 10 dec

  Als de dagen op zijn kortst zijn en de temperaturen maar dalen en dalen, is er opeens licht aan het einde van de donkere kamploze tunnel: Wika Noord-Hollands Duin… Lees meer.
  Locatie: Limmen