image
image

Jubileum 2021

Jubileumweekend 24-26 september 2021 AFGELAST, MAAR ER ZIJN EXCURSIES OP 25 SEPTEMBER


We moeten helaas mededelen dat het jubileumweekend van 24-26 september niet door kan gaan. Omdat pas laat in september bekend wordt of meerdaagse evenementen weer toegestaan zijn, zijn wij gedwongen nu af te lassen.

We zullen de viering van ons jubileum dus moeten uitstellen, de nieuwe datum is nog niet bekend maar zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Dat we geen feestje mogen bouwen betekent gelukkig niet dat we helemaal niks meer kunnen doen. Voor iedereen die dat wil worden er door het hele land excursies georganiseerd! Je kunt als van ouds lekker struinen met je vrienden en vriendinnen en van alles leren over de natuur.

Op 7 locaties zullen excursies worden georganiseerd op zaterdag 25 september:
Drentsche Aa gebied
Weerribben
Wageningen en omstreken
Utrecht en omstreken
Zuid limburg
Kennemermeer en Pier bij Ijmuiden
Meyendel

Alle excursies zullen lopend worden gedaan en met de auto bereikbaar zijn. Eten dient zelf meegenomen te worden. Je mag elke excursie kiezen. Je hoeft dus niet naar de dichtstbijzijnde te gaan. Spreek met je oude vrienden af waar je heen wil en kom allemaal lekker op excursie!

Opgeven excursies: KLIK HIER

 In 2021 is het 75 jaar geleden dat de CJN werd opgericht, niet heel lang daarna werd ook de KJN opgericht. Deze bestonden een tijdje naast elkaar maar fuseerden op gegeven moment, dit werd de ACJN. Toen het duidelijk werd dat het christelijke karakter toch echt aan het verdwijnen was werd de naam veranderd naar JNM – Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie. Iedereen die bij een van deze verenigingen zat of zit heeft in 2021 dus iets te vieren!

Fotoboek en archiefmateriaal
Om te vieren dat we 75 jaar bestaan willen we een mooi fotoboek maken, we hebben een aantal foto’s maar lang niet alles. Als je dus nog wat hebt liggen, scan die dan in en stuur ze op. Als ze al digitaal zijn is dat mooi natuurlijk, weet je niet hoe je moet digitaliseren neem dan contact met ons op dan kunnen we een afspraak maken over hoe we dat oplossen zonder dat je al je foto’s verdwijnen in de krochten van het archief. Voor contact en opsturen van foto’s kun je mailen naar archiefmateriaal@jnm.nl. Andere archief spullen kunnen opgestuurd worden naar ons archief of wij komen het ophalen. Voor een afspraak, meer informatie of het opsturen van digitale archief stukken kun je mailen naar archiefmateriaal@jnm.nl.Helpen met het Jubileum
Als je op een andere manier wil helpen met dit jubileum, door bijvoorbeeld te helpen met het fotoboek daadwerkelijk vorm te geven of door het weekend zelf (of een andere activiteit) te helpen met iets kunnen we het daar natuurlijk over hebben, stuur dan een mail naar jubileum@jnm.nl.

Doneren
Zoals je weet gaat het draaiende houden van een jeugdbond niet vanzelf. Naast de inspanningen van de leden is hiervoor ook geld nodig. Velen zijn al donateur en wij zijn hartstikke dankbaar voor alle donaties die we ontvangen. Om onze donateurs tegemoet te treden, hebben we sinds vorig jaar een ANBI status, waardoor de gemaakte donatie aftrekbaar van de belasting wordt. Dit is dan misschien ook een goed moment om na te gaan denken over (het verhogen van) een donatie. Wanneer de donatie hoger dan 20 euro is, ontvangt je ook ons ledenblad de "Trias". Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de penningmeester: penningmeester@jnm.nl

Donateurs
Eenmalige Donatie

Nieuwsbrief en Sociale Media

meld je aan voor de nieuwsbrief:
Aanmelden nieuwsbrief.
Nieuwsbrieven: Nieuwsbrief 1,Nieuwsbrief 2
Volg ons ook op sociale media:
Facebook
Twitter
Instagram
Ouwe Sokken Facebook

En stuur ons een mail als je vragen hebt: jubileum@jnm.nl

Jongeren in de Natuur

Postbus 910
3700AX, ZEIST
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
085-0656655

info@jnm.nl