image
image

KerstKongres

Op onze grootste Algemene Ledenvergadering van het jaar, het Kerstkongres (KK), blikken we met zijn allen terug op het jaar met alle zomerkampen, alle activiteiten en het werk van teams, commissies en het bestuur. Veel belangrijker is, dat we nieuwe zomerkampen bedenken, plannen maken, overleggen en discussiëren. Bovenal is het Kerstkongres een perfecte gelegenheid om al je vrienden weer terug te zien en om het samen gezellig te maken met lekkere maaltijden en leuke feestjes. Op de bonte avond zullen we ceremonieel vaarwel zeggen tegen JNM’ers van 25, het nieuwe bestuur huldigen, alle vrijwilligers bedanken en het jaar uitfeesten! Wil je meedenken, genieten van de gezelligheid en keihard mee feesten? Kom dan naar het Kerstkongres!

Als je volgend jaar in een team of commissie wil, dan is het leuk om er het hele KK bij te zijn. Ook als je van plan bent om actief te worden in een werkgroep kun je plannen komen maken. Het plannen van de weekend- en zomerkampen staat ook op de agenda. Wil jij dus graag een kampje organiseren volgend jaar, kom dan zeker ook!
 

Opgeven

Geef je hier op voor het KerstKongres! Vergeet niet je allergieën aan te geven, als je die hebt. Dan kunnen we hier rekening mee houden.

JNM KerstKongres 2018 Opgaveformulier
 

Locatie en datum

Het KK vindt plaats in de Biotoop en wordt gehouden van 27 december t/m 31 december 2018.

Kerklaan 30, Haren
 

Thema

Uiteraard is er elke avond ook een feestje, lezing of spel, en we zullen een groot themafeest houden. Het thema van dit jaar is nog even geheim!
 

Voorlopig programma

Volgt nog.
 

Ouwe sokken

Heb je leuke foto’s van deze mensen tijdens JNM-activiteiten, mail dat dan naar de persoon genoemd achter de naam van de ouwe sok.

- Aleida Kuijzer naar db@jnm.nl
- Alejandro Vargas Navarro naar rick.middelbos@gmail.com (Rick Middelbos)
- Eline Corneth naar db@jnm.nl
- Eloise Brotz naar db@jnm.nl
- Elwin Koning naar lisette.vankolfschoten@gmail.com (Lisette van Kolfschoten)
- Jessica Rietveld naar vdijk.lieke@gmail.com (Lieke van Dijk) 
- Lisette van Kolfschoten naar koning.elwin@gmail.com (Elwin Koning)
- Mick Kamstra naar db@jnm.nl
- Sander van Nielen naar db@jnm.nl
- Sjef Baas naar db@jnm.nl

Contact

Contact opnemen kan met de Technische Leiding, dit jaar zijn dat Steven Lassche (lassche.steven@gmail.com) en Morten Geertsema (mort.geertsema@gmail.com). Er kan ook contact opgenomen worden met het Dagelijks Bestuur (db@jnm.nl).