image
image

Najaarsoverleg/ouwe sokkenceremoniess

Opgeven kan hier 

In het weekend van 30 september t/m 3 oktober vindt het jaarlijkse Najaarsoverleg (NJO) plaats. Dit jaar zal het NJO er wat anders uit zien dan we gewend zijn. Dit komt doordat we naast vergaderen en de ZAP ook tijd zullen vrijmaken voor het uitslaan van de leden die geboren zijn in 1995. De eerste avond van het NJO zal digitaal plaatsvinden. Vanaf vrijdag 1 oktober wordt er op locatie vergaderd. 

Najaarsoverleg

Op het Najaarsoverleg (NJO) gaan we vergaderen op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagochtend en -middag. Deze vergaderingen zijn bedoeld voor het bestuur, alle team- en commissieleden en alle andere mensen die ge├»nteresseerd zijn in de bestuurszaken van de JNM. We bespreken hoe het tot nu toe gaat met de JNM als geheel, de verschillende teams en commissies, hoe het Dagelijks Bestuur functioneert, en wat de status is van de kampen die voor het najaar op de planning staan . Ook worden er werkgroepsvergaderingen gehouden, worden er plannen gemaakt voor 2021 en is er ruimte voor discussies. De vergaderingen beginnen donderdagavond 30 september via Teams.  Op vrijdagavond 1 oktober komen we bij elkaar op locatie voor het vervolg van de vergaderingen. 
 

Zomerkamp After Party

De Zomerkamp After Party (ZAP) staat in het teken van de zomer, je vrienden terug zien en alle verhalen van de zomerkampen uitwisselen. We gaan alle zomerkamppresentaties bekijken om nog even terug te gaan naar alle zomeravonturen. Het thema dit jaar: is nog een geheim

Normaal gesproken wordt het NJO afgesloten met de ZAP maar dit jaar zal de ZAP al plaatsvinden op de vrijdagavond zodat we op zaterdagavond afscheid kunnen nemen van onze ouwe sokken. 

Voor de jonge leden zal de ZAP plaatsvinden tijdens het kamp: ''Nazomer in de Duinen''. 
 

Ouwesokken ceremonies

Het afgelopen KK heeft online plaatsgevonden doordat de corona pandemie het ons onmogelijk maakte om een fysiek ALV te organiseren. Hierdoor is het traditionele moment waarop ouwesokken de bond verlaten uitgesteld tot een later moment in 2021. Inmiddels zijn de meeste van ons gevaccineerd en kunnen we wel weer met veel mensen bij elkaar komen. Daarom is het tijd om toch echt afscheid te nemen van de mensen die geboren zijn in 1995. 
 

Ouwe Sok               Presentatiemaker       Email Adres
Rick Middelbos       Rick Buesink               rickbuesink@gmail.com
Floris Wisse             Rosa Westerborg         westerborg.rosa@gmail.com
Sarah Bosman          Rosalie Lau                 rosalielau3@gmail.com
Jelte Vredenbregt     Jan van Leeuwen         jcvanleeuwen@live.nl
Reinier de Vries       Hanna Haring              hannaharing@gmail.com
Lonnie Bregman      Diedert Koppenol        diedertkoppenol@gmail.com
Eline Derakshan       Rick Buesink               rickbuesink@gmail.com
Tsjalline Boorsma     Jacob Boorsma           jacob00@hotmail.com
Mara Feenstra           Joost de Kleine           joostdekleine@gmail.com

De Presentatiemakers hebben ook jullie hulp nodig. Voor de presentaties willen zij namelijk zo veel mogelijk foto's van de ouwe sokken. Willen jullie allemaal je fotoarchief doorspitten en leuke foto's van de ouwe sokken naar de desbetreffende presentatiemakers mailen? Dan kunnen zij een nog betere presentatie in elkaar zetten! Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met de TL's of het Dagelijks Bestuur:
Sophie Kok (06-11802134)
Nadia van der Burg (06-36562631)


Opgeven kan hier