image
image

Najaarsoverleg/ouwe sokkenceremoniess

Opgeven kan hier

In het weekend van 23 september t/m 25 september vindt het jaarlijkse Najaarsoverleg (NJO) plaats. Dit jaar zal het NJO er wat anders uit zien dan we gewend zijn (alhoewel? we zijn dit inmiddels ook wel gewend). Dit komt doordat we naast vergaderen en de ZAP ook tijd zullen vrijmaken voor het uitslaan van Marjolein Spaans en Imke Bergink omdat zij allebei corona hadden op het VJO en dus toen niet uitgeslagen konden worden.

Najaarsoverleg

Op het Najaarsoverleg (NJO) gaan we vergaderen op vrijdagavond en zaterdagochtend en -middag. Deze vergaderingen zijn bedoeld voor het bestuur, alle team- en commissieleden en alle andere mensen die ge├»nteresseerd zijn in de bestuurszaken van de JNM. We bespreken hoe het tot nu toe gaat met de JNM als geheel, de verschillende teams en commissies, hoe het Dagelijks Bestuur functioneert, en wat de status is van de kampen die voor het najaar op de planning staan . Ook worden er werkgroepsvergaderingen gehouden, worden er plannen gemaakt voor 2022 en is er ruimte voor discussies.
 

Zomerkamp After Party

De Zomerkamp After Party (ZAP) staat in het teken van de zomer, je vrienden terug zien en alle verhalen van de zomerkampen uitwisselen. We gaan alle zomerkamppresentaties bekijken om nog even terug te gaan naar alle zomeravonturen. Het thema dit jaar is: Tuinkabouters

Normaal gesproken wordt het NJO afgesloten met de ZAP maar dit jaar zal de ZAP al plaatsvinden op de vrijdagavond zodat we op zaterdagavond afscheid kunnen nemen van onze ouwe sokken. 

Voor de jonge leden zal de ZAP plaatsvinden tijdens het kamp: ''Nazomer in de Duinen''. 
 

Ouwesokken ceremonies

Zoals eerder vermeld konden Marjolein en Imke niet uitgeslagen worden op het VJO vanwege corona, maar nu gaat het dan toch echt gebeuren!
 

Ouwe Sok               Presentatiemaker       Email Adres
Marjolein Spaans    Marit Postma                maritpostma94@gmail.com
Imke Bergink          Thomas Isphording      thomasisphording@gmail.com

De Presentatiemakers hebben ook jullie hulp nodig. Voor de presentaties willen zij namelijk zo veel mogelijk foto's van de ouwe sokken. Willen jullie allemaal je fotoarchief doorspitten en leuke foto's van de ouwe sokken naar de desbetreffende presentatiemakers mailen? Dan kunnen zij een nog betere presentatie in elkaar zetten! 

Praktische Informatie 

De locatie en planning is vooralsnog niet bekend! Na de zomer zal dit allemaal sowieso bekend zijn maar als er eerder al een locatie bekend is zal dit hier vermeld worden. Voor nu geldt: GEEF JE LEKKER OP EN KOM VERGADEREN, VIEREN EN AFSCHEID NEMEN VAN DE LAATSTE 96'ERS!