image
image

Najaarsoverleg & Zoka After Party

Opgeven kan hier 

In het weekend van 25 t/m 27 september vindt het jaarlijkse Najaarsoverleg (NJO) plaats, gevolgd door de Zomerkamp After Party (ZAP) op zaterdagavond.

Najaarsoverleg

Op het Najaarsoverleg (NJO) gaan we vergaderen op vrijdagavond en zaterdagochtend en -middag. Deze vergaderingen zijn bedoeld voor het bestuur, alle team- en commissieleden en alle andere mensen die geïnteresseerd zijn in de bestuurszaken van de JNM. We bespreken hoe het tot nu toe gaat met de JNM als geheel, de verschillende teams en commissies, hoe het Dagelijks Bestuur functioneert, en wat de status is van de kampen die voor het najaar op de planning staan . Ook worden er werkgroepsvergaderingen gehouden, worden er plannen gemaakt voor 2020 en is er ruimte voor discussies. De vergaderingen beginnen vrijdagavond 25 september.

Zomerkamp After Party

De Zomerkamp After Party (ZAP) staat in het teken van de zomer, je vrienden terug zien en alle verhalen van de zomerkampen uitwisselen. We gaan alle zomerkamppresentaties bekijken om nog even terug te gaan naar alle zomeravonturen. Daarna is het tijd voor een feestje! Het thema is dit jaar: is nog een geheim
Aankomst: zaterdag 26 september 18.00 uur

Locatie NJO en ZAP: Scouting kampeerterrein Belmonte in Ede 


Adres
Goorsteeg 64
6718 TB
Ede

Als je al vragen hebt, kan je contact opnemen met :
Rebecca Schipper (06-55026289)

Opgeven kan hier 

Ga mee naar buiten!

De JNM organiseert kampen en excursies in de natuur voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar. Kijk even rond bij de activiteiten en geef je op!