image
image

Najaarsoverleg & Zoka After Party

Opgeven kan hier!

In het weekend van 21 t/m 23 september vindt het jaarlijkse Najaarsoverleg (NJO) plaats, gevolgd door de Zomerkamp After Party (ZAP) op zaterdagavond.

Najaarsoverleg

Op het Najaarsoverleg (NJO) gaan we vergaderen op vrijdagavond en zaterdagochtend en -middag. Deze vergaderingen zijn bedoeld voor het bestuur, alle team- en commissieleden en alle andere mensen die geïnteresseerd zijn in de bestuurszaken van de JNM. We bespreken hoe het tot nu toe gaat met de JNM als geheel, de verschillende teams en commissies, hoe het Dagelijks Bestuur functioneert, en wat de status is van de kampen die voor het najaar op de planning staan . Ook worden er werkgroepsvergaderingen gehouden, worden er plannen gemaakt voor 2019 en is er ruimte voor discussies. De vergaderingen beginnen vrijdagavond 21 september om 20.00 uur.

Zomerkamp After Party

De Zomerkamp After Party (ZAP) staat in het teken van de zomer, je vrienden terug zien en alle verhalen van de zomerkampen uitwisselen. We gaan alle zomerkamppresentaties bekijken om nog even terug te gaan naar alle zomeravonturen. Daarna is het tijd voor een feestje! Het thema is dit jaar: Welcome to the Jungle! Begin dus maar vast met nadenken over hoe jij je gaat uitdossen!
Aankomst: zaterdag 22 september 18.00 uur

Locatie NJO en ZAP: Scouting de Meridiaan, Maurice Garinpad 15, 1335 LZ, Almere


Als je nog vragen hebt, kan je contact opnemen met een van de TL's:
Jonathan Reijnen (06-42762390) of Sophie Kok (06-11802134).

Opgeven kan hier!

Ga mee naar buiten!

Je kunt je vanaf nu opgeven voor het NJO en voor de ZAP! Op deze pagina vind je meer informatie en het opgaveformulier.