image
image

Voorjaarsoverleg

VJO 2022

Het voorjaar staat voor de deur en voor een buiten-georiĆ«nteerde vereniging als de JNM betekend dit vergaderen! Er moet een hoop gebeuren en voorbereid worden om alles uit de aankomende geweldige seizoenen te halen en sinds het KerstKongres is er ook al het een en ander uitgevoerd. Kortom: tijdens deze algemene ledenvergadering wordt dit weekend het hele reilen en zeilen van de JNM besproken. De teams en commissies komen allemaal aan bod, evenals de afgelopen en komende activiteiten. De zomerkampen worden voorbereid en de nieuw gemaakte plannen van het KerstKongres worden geĆ«valueerd. Uiteraard is er nog op vrijdag- en zaterdagavond tijd voor een goed feestje, reden genoeg dus om hier naar uit te kijken! De reiskosten voor het VJO zijn voor leden te declareren bij de bondspenningmeester.
 

Opgeven

Opgeven kan hier!
 

Locatie en datum

Het VJO is op 11,12 en 13 maart 2022.
De locatie is nog niet bekend.
 

Programma

De planning van het VJO is nog niet bekend.
 

Ouwe sokken

Dit jaar zullen de ouwe sokken van 96 worden uitgeslagen op het VJO. Voor deze plechtigheid worden er traditiegetrouw ouwesokken cermonies voorbereid. In het overzicht hieronder is te zien welke leden dit betreft en wie een presentatie voor ze gaat maken.
 

Ouwesok                           Contactpersoon          Emailadres 


LET OP. Je ziet dus enkele namen zonder presentatiemakers en mailadressen. Dit betekent dat deze personen nog geen oudesokkenpresentatie gemaakt krijgen. Dat kan niet de bedoeling zijn natuurlijk! Ben jij diegene die dus graag een presentatie maakt voor je beste oude sok? Geef het dan snel aan bij db@jnm.nl en Diedert Koppenol (de ceremoniemeester - diedertkoppenol@gmail.com)


Contact

Contact opnemen kan met het Dagelijks Bestuur (db@jnm.nl).