image
image

COVID-19

23 maart

Lieve JNM'ers,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat alle JNM activiteiten t/m 1 juni afgelast zullen worden, zoals door de nieuwe maatregelen wordt opgedragen. Wij zullen voor deze periode alternative activiteiten gaan bedenken, die geen samenkomst vereisen en ook binnenshuis gedaan kunnen worden. Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid en hopen jullie in juni allemaal weer op kamp te zien!

Met vriendelijke groet,
Dagelijks Bestuur 2020

16 maart
Beste JNM'ers
Na een gesprek met het RIVM hebben wij besloten om de Afdelingendag op 22 maart aanstaande door te laten gaan.  Als je mee wilt gaan, houd dan wel rekening met de volgende adviezen: 
- Blijf thuis als je last hebt van: hoesten, verkoudheid, keelpijn of koorts. 
- Houd afstand van je mede excursiegangers
- Houd je handen schoon

Wij hopen velen van jullie te zien op de afdelingendag!

_______________________________________________________________________________________
15 maart 
Beste JNM'ers,De overheid heeft opnieuw de maatregelen aangescherpt, om de COVID-19 (corona) pandemie in te dammen. Helaas hebben deze nieuwe maatregelen ook gevolgen voor de JNM. Aangezien horecagelegenheden en sportscholen/-verenigingen nu ook hun deuren moeten sluiten, voelen wij ons als JNM ook genoodzaakt om onze kampen af te lassen. De nieuwe maatregelen zijn geldig tot en met 6 april, waardoor wij als bestuur hebben besloten dat alle kampen tot en met 6 april worden afgelast. Het gaat om Diersporenkamp, Vissenweekend Noord-Limburg en Plaatselijke Planten: Steden Stinzen. Het is nog onzeker of de maatregelen na 6 april worden opgeheven of dat deze zullen worden verlengd. Tot hier meer zekerheid over is lassen wij de paaskampen en de andere kampen na 6 april nog niet af. Wij zullen het nieuws blijven volgen en jullie op de hoogte houden over de status van deze kampen. 


Verder hebben wij nog een kwestie: Volgende week is de afdelingendag. Omdat het gaat om een excursie met een relatief kleine groep in de buitenlucht overwegen wij om deze wel door te laten gaan. Wij gaan hier morgen nog advies over vragen aan het RIVM. Zodra hier meer nieuws over is laten wij het jullie weten.  
 

Tenslotte zijn wij als bestuur aan het nadenken over vervangende activiteiten voor JNM'ers die geen fysieke ontmoetingen vereisen, zodat de JNM voor jullie allemaal niet teveel op de achtergrond verdwijnt. Denk bijvoorbeeld aan een podcast. Mochten jullie hier aan mee willen helpen en/of nog ideeën hebben, laat het ons vooral weten.


Wij wensen iedereen veel gezondheid en sterkte toe in deze tijd. 

 
Met vriendelijke groet,

DB2020