image
image

Donateurs

Onderstaand formulier werkt niet! Als u donateur wil worden stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@jnm.nl met de gegevens die u normaal zou invullen in het formulier.


Ouder dan 25? Word donateur!

Bent u oud-lid en gunt u jongeren van nu hetzelfde plezier als toen u lid was? Of halen uw kinderen veel plezier uit de JNM? Dan kunt u de JNM een warm hart toe dragen door middel van een financiële bijdrage. Met uw financiële bijdrage kunnen wij nóg meer kinderen en jongeren enthousiasmeren voor de natuur door het organiseren van activiteiten. U kunt zelf de hoogte van uw bijdrage bepalen. Als u jaarlijks €20,- of meer doneert, kunt u ervoor kiezen de Trias te ontvangen. De Trias is het tijdschrift van de JNM dat 2 à 3 keer per jaar uitgegeven wordt. Daarin zijn onder andere kampverslagen, artikelen over natuurstudie en boekrecensies te vinden. 
 

Hoe wordt u donateur?

Structurele bijdrage:

U kunt donateur worden door te mailen naar DB@jnm.nl. Naar aanleiding hiervan krijgt u een machtigingsformulier thuisgestuurd. Eenmaal per kalenderjaar wordt uw donatie automatisch van uw rekening afgeschreven. Vanwege administratiekosten geldt een minimale donatie van €5,-. 

Eenmalige schenking: 
Schenkt u de JNM liever een eenmalige bijdrage in plaats van een structurele bijdrage te doen? Dat kan ook!
Steun de JNM door via onderstaande gegevens een eenmalige donatie te doen. Met uw gift draagt u o.a. bij aan de onderhoud en aanschaf van biologisch materiaal. Zo kunnen wij samen met u onze leden de best mogelijke natuurervaring bieden!

 NL79 TRIO 0198 4295 76 t.n.v. JNM te Zeist, onder vermelding van uw volledige naam en adres en het woord “donatie”.

Waar doneert u voor:
             Bouwen digitaal archief
             - Maken van fotoboek voor het jubileum
             - Bouwen van foto website
             - Een nieuwe Bondstent
             - Kookpitten
             - Schepnetten
             - Aggregaat voor nachtvlinderen
             - Vlindernetten
             - Bondsverrekijkers
             - Binoculairs

Doet u een grotere schenking? Of heeft u vragen over wat er met uw donatie gebeurt? U kunt ons telefonisch bereiken op 085-0656655 of via de mail op DB@jnm.nl. U wordt dan doorgeschakeld naar het bestuur van de JNM.

Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage!

 
 
 
 

Jongeren in de Natuur

Postbus 910
3700AX, ZEIST
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
085-0656655

info@jnm.nl