image
image

Ga mee naar buiten!

De JNM organiseert kampen en excursies in de natuur voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar. Kijk even rond bij de activiteiten en geef je op!

Jongeren in de Natuur

Postbus 910
3700AX, ZEIST
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
085-0656655

info@jnm.nl

Jongeren in de Natuur

De JNM - Jongeren in de Natuur draait om kampen en excursies. De leukste manier om aan natuurstudie te doen is namelijk om gewoon de natuur in te gaan! Activiteiten zijn er het hele jaar door. In de weekenden zijn er excursies en kleine kampjes, in de schoolvakanties langere kampen. De hoogtepunten van de JNM zijn echter de zomerkampen, die vaak een week duren. Kennis van de natuur is geen voorwaarde, iedereen is bij ons welkom! Leden die al wat langer op kamp gaan kunnen je van alles en nog wat leren en zo ontdek je vanzelf wat je leuk vindt. Misschien ga je in de toekomst zelf een excursie leiden of wie weet zelfs een kamp organiseren! Vaak zijn kampen gericht op een bepaalde soortgroep.

meer info >

Afgelopen activiteiten

image

Zomerkamp Drentse Aa (Vol!)

ma 08 aug

Kom deze zomer mee vissen, vogelen, vlinders vangen en zwemmen in het gebied rond de Drentse Aa! 

Bekijken
image

Wadkamp I: Berg Olympus

ma 08 aug

Pak de boot naar berg Olympus! De Griekse goden van Wadkamp I heten je welkom voor een onsterfelijke week!
Let op!: 11-14 jarigen hebben voorrang...

Bekijken
image

Heikamp 14+

ma 01 aug

Heikamp. Altijd een unieke, epische beleving vanwege de natuur, maar vooral ook vanwege de fantastische kampsfeer! Dit wordt een fantastische week met voor iede...

Bekijken
Meer activiteiten

Sociale media