image
image

Jubileum 2021

1075 soorten weekend 4-6 Juni

De volgende jubileum activiteit is het 1075 soorten weekend, in dit weekend zijn ouwe sokken van harte uitgenodigd om met huidige leden samen 1075 soorten bij elkaar te schrapen in een weekend! We hopen dat het fysiek kan plaatsvinden, zo niet dan zal er weer een online activiteit worden georganiseerd. Meer informatie volgt op deze pagina en de volgende nieuwsbrief.

Ons jubileum weekend valt samen met dat van de NJN (onze zustervereniging), als je dus beide verenigingen een warm hart toedraagt moet je goed opletten waar je je voor opgeeft!
Info jubileum weekend NJN: https://www.njn.nl/ouwe-sokken/


In 2021 is het 75 jaar geleden dat de CJN werd opgericht, niet heel lang daarna werd ook de KJN opgericht. Deze bestonden een tijdje naast elkaar maar fuseerden op gegeven moment, dit werd de ACJN. Toen het duidelijk werd dat het christelijke karakter toch echt aan het verdwijnen was werd de naam veranderd naar JNM – Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie. Iedereen die bij een van deze verenigingen zat of zit heeft in 2021 dus iets te vieren!

Het Jubileum Weekend
Het jubileum zal het hele jaar gevierd worden, maar verruit de belangrijkste activiteit is het jubileum weekend. Dit zal plaatvinden van 24-26 september 2021. Zet deze datum dus in je agenda! In de nieuwsbrief zullen de andere activiteiten vermeld worden. Ben je nou tijdens het lezen aan het terugdenken aan vroeger, aan al die leuke mensen en momenten van toen, zorg dan dat je het nieuws verspreid en stel je oude vrienden op de hoogte van het jubileum.

Locatie
De locatie van het jubileum is nu bekent! Voor het weekend van 24-26 september 2021 worden jullie allemaal van harte uitgenodigd in de Biotoop in Haren. Dit is een complex waar nog niet heel erg lang geleden biologie studenten van de RUG rondliepen, nu is het een plek waar creatieve ondernemers wonen en werken. Het is een mooie en ruime locatie met veelbelovende mogelijkheden!

Fotoboek en archiefmateriaal
Om te vieren dat we 75 jaar bestaan willen we een mooi fotoboek maken, we hebben een aantal foto’s maar lang niet alles. Als je dus nog wat hebt liggen, scan die dan in en stuur ze op. Als ze al digitaal zijn is dat mooi natuurlijk, weet je niet hoe je moet digitaliseren neem dan contact met ons op dan kunnen we een afspraak maken over hoe we dat oplossen zonder dat je al je foto’s verdwijnen in de krochten van het archief. Voor contact en opsturen van foto’s kun je mailen naar archiefmateriaal@jnm.nl. Andere archief spullen kunnen opgestuurd worden naar ons archief of wij komen het ophalen. Voor een afspraak, meer informatie of het opsturen van digitale archief stukken kun je mailen naar archiefmateriaal@jnm.nl.Helpen met het Jubileum
Als je op een andere manier wil helpen met dit jubileum, door bijvoorbeeld te helpen met het fotoboek daadwerkelijk vorm te geven of door het weekend zelf (of een andere activiteit) te helpen met iets kunnen we het daar natuurlijk over hebben, stuur dan een mail naar jubileum@jnm.nl.

Doneren
Zoals je weet gaat het draaiende houden van een jeugdbond niet vanzelf. Naast de inspanningen van de leden is hiervoor ook geld nodig. Velen zijn al donateur en wij zijn hartstikke dankbaar voor alle donaties die we ontvangen. Om onze donateurs tegemoet te treden, hebben we sinds vorig jaar een ANBI status, waardoor de gemaakte donatie aftrekbaar van de belasting wordt. Dit is dan misschien ook een goed moment om na te gaan denken over (het verhogen van) een donatie. Wanneer de donatie hoger dan 20 euro is, ontvangt je ook ons ledenblad de "Trias". Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met de penningmeester: penningmeester@jnm.nl

Donateurs
Eenmalige Donatie

Nieuwsbrief en Sociale Media

meld je aan voor de nieuwsbrief:
Aanmelden nieuwsbrief.
Nieuwsbrieven: Nieuwsbrief 1,Nieuwsbrief 2
Volg ons ook op sociale media:
Facebook
Twitter
Instagram
Ouwe Sokken Facebook

En stuur ons een mail als je vragen hebt: jubileum@jnm.nl

Jongeren in de Natuur

Postbus 910
3700AX, ZEIST
Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
085-0656655

info@jnm.nl