image
image

Word Lid

Let op!

Momenteel ervaren wij wat problemen met onze ledenadministratie. Helaas ontvangen wij op dit moment geen mailtjes als een nieuw lid zich heeft aangemeld voor de JNM. Wil jij lid worden? Gelieve dan even een mailtje te sturen naar ledenadmin@jnm.nlVia onderstaand formulier kun je lid worden van de JNM – Jongeren in de Natuur. Ben je al lid? Dan maak je op deze manier een account voor de website aan. Vul de gegevens hieronder in, en er wordt een account voor je aangemaakt. Deze wordt vervolgens door de ledenadministratie geactiveerd. Dit kan even duren.


Door lid te worden kun je mee op activiteiten en krijg je het verenigingsblad de Trias thuis gestuurd. Volledige leden krijgen ook reiskosten vergoeding om naar kampen toe te reizen. Ga naar lidmaatschappen als je meer informatie over de mogelijkheden wilt hebben. Als je dit formulier hebt ingevuld krijg je een infopakket toegestuurd met het lidmaatschapsformulier, zodra je die hebt ingevuld en ondertekend ben je lid van de JNM – Jongeren in de Natuur! Let op, aan een lidmaatschap zitten kosten verbonden ! 

De ingevulde gegevens worden door ons gebruikt om je ons ledenblad, de Trias, de sturen, en 4x per jaar een activiteitenfolder. Daarnaast wordt (een deel) van deze gegevens gepubliceerd in ons adressenboekje. Mocht je bezwaar hebben dat je gegevens gepubliceerd worden, laat het dan even weten aan de secretaris via secretaris@jnm.nl.

Het is natuurlijk ook mogelijk om donateur te worden, dan moet u hier het contactformulier invullen.


 

Ga mee naar buiten!

De JNM organiseert kampen en excursies in de natuur voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar. Kijk even rond bij de activiteiten en geef je op!