image
image

Donateurs

Ouder dan 25? Word donateur!

Draagt u de JNM een warm hart toe en wilt u ons financieel steunen? Bijvoorbeeld omdat u jongeren van deze tijd hetzelfde gunt als u toen u lid was of omdat uw kinderen zoveel plezier halen uit de JNM? Dan kunt u donateur worden en de JNM helpen met het organiseren van activiteiten. Zo kunnen we nog jaren lang jongeren enthousiasmeren voor de natuur! Dankzij uw steun kunnen we meer kinderen en jongeren bereiken en enthousiasmeren voor de natuur. Als u jaarlijks €20,- of meer doneert ontvangt u de Trias, het tijdschrift van de JNM, met kampverslagen, artikelen over natuurstudie-onderwerpen en meer.

Hoe word ik donateur?
U kunt donateur worden door het onderstaande formulier in te vullen, vervolgens krijgt u een machtigingsformulier thuisgestuurd. Uw donatie wordt dan eenmaal per kalenderjaar automatisch van uw rekening afgeschreven. Wilt u niet per automatische incasso betalen? U kunt uw donatie ook overmaken op NL79 TRIO 0198 4295 76 t.n.v. JNM te Zeist, onder vermelding van uw volledige naam en adres en het woord “donatie”. Voor donaties is een minimale geldelijke bijdrage van €5,- vereist. Dit omdat administratieve kosten de donatie anders te duur maken.


Alvast ontzettend bedankt voor uw bijdrage!
 
 
 
 

Ga mee naar buiten!

De JNM organiseert kampen en excursies in de natuur voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar. Kijk even rond bij de activiteiten en geef je op!