image
image

Lidmaatschap

Ben jij klaar voor een tijd vol gezelligheid en wil je echt de natuur beleven? Zoek je leeftijdsgenoten met dezelfde passie voor de natuur? Als je onze webpagina hebt bekeken dan weet je wat je van de JNM kan verwachten. Maar hoe leuk de JNM écht is, kun je alleen maar ervaren door mee op kamp of excursie te gaan! Om lid te worden kun je het lidmaatschapsformulier invullen. Je kunt je ook direct opgeven voor een activiteit, mits je daarbij het vakje “Ik ben nog geen lid!” aanvinkt.

Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen, hieronder vind je daar meer informatie over. Kom je er toch niet uit, schroom dan niet om een vraag te stellen via het contactformulier.

Introductielidmaatschap

Voor €12,50 per jaar kun je introductielid worden. Je kunt maximaal 2 jaar lang introductielid zijn, mits je nog nooit eerder lid van de JNM bent geweest. Je kunt mee op alle kampen, excursies en andere activiteiten die de JNM organiseert. Verder ontvang je de activiteitenfolders en de Zomertrias, de zomereditie van het ledenblad de Trias. Je kunt lid worden van werkgroepen en krijgt op de website toegang tot de ledenpagina en het forum.

Volledig lidmaatschap

Dit is het “gewone” lidmaatschap, en kost €50,00 per jaar. Je kunt meedoen aan alle activiteiten van de JNM en je ontvangt het ledenblad (de Trias) en alle activiteitenfolders. Je krijgt zelfs grotendeels je reiskosten vergoed voor alle kampen in Nederland buiten de zomer. Verder kun je lid worden van werkgroepen en krijg je op de website toegang tot de ledenpagina en het forum.

Automatische incasso
Betaal je het lidmaatschap per automatische incasso, dan krijg je 2,50 korting. Het introductielidmaatschap wordt daarmee €10,00 en het regulier lidmaatschap €47,50. 
 

Combilidmaatschap

De JNM werkt nauw samen met haar zusterorganisatie, de NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie). Als je al volledig lid bent van de NJN kun je voor 15 euro extra per jaar ook volledig lid worden van de JNM.

Werkgroepen

Ook kun je lid worden van verschillende werkgroepen van de JNM. Je krijgt dan mailtjes met activiteiten en bijvoorbeeld leuke weetjes over de beesten, planten of schelpen uit jouw werkgroep. We hebben de volgende werkgroepen: Vogelwerkgroep, Zoogdierenwerkgroep, Insectenwerkgroep, Amfibieën- en Reptielenwerkgroep, Wolkzoekers, Strandwerkgroep en Natuurfotografen. Lidmaatschappen voor deze werkgroepen zijn gratis! Lees hier meer over op de pagina Werkgroepen.

Ga mee naar buiten!

De JNM organiseert kampen en excursies in de natuur voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar. Kijk even rond bij de activiteiten en geef je op!